Sunday, April 3, 2011

Kamen Rider + Play with Lightning




saje2 test maen2 cahaya dengan sb-700 aku yg baru beli aritu..
thanks to my big bro sebab ade ajar skit care2 nak pakai.. huhu

Model : toy anak sedara aku... Kamen Rider Blade n Kamen Rider Kabuto

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kamen Rider Kabuto ni favourite aku yaww.. hee



C&C are always welc0me yaww..

12 comments:

✿nenek moden✿ said...

SEBIJIK!!!!!!!!!!!!!!!!

z@!m said...

apenye yg sebijik nekmo oii??

✿nenek moden✿ said...

mcm ang la...kamen rider tu..hahha..
tanduk dia menunjukkan skala kejahatan ang melebihi petala ketujuh...hahha

z@!m said...

uiihh tanduk tu melambangkan hero keadilan cakerawala laa.. haha.. sile matang please =P

✿nenek moden✿ said...

adil la sgt...hahah...DENGAN KUASA BULAN...AKAN MENGHUKUMMU!!! haha.. weh..belakang gmbr tu ang amek kat dinding putih ek?

z@!m said...

eh eh tadi aku tgok jap sailormoon kat tv7.. haha teringat zmn kecik2 dulu..
x ah pakai manila kad putih jek.. kain putih pon boleh gak..

✿nenek moden✿ said...

aku tau ang paling suka part dorunk bertukar kan??hahha...ngaku jelar...eh..ada balik ke sailormoon??..cantik..tapi..nape satu badan dia tak sharp? nape kat ujung dia de blur ckit? mmg org amek gambar cegitu ek?

z@!m said...

time tu kecik lagi mane paham pon time diorg betukar tu.. wuwuwuwu
aa tu bokeh namenye.. ke DoF ek.. aku pon xpasti.. yg sharp tu focus, yg blur tu out of focus.. nk dpt gmbr cmni kne pakai aperture besar sketlaa.. nmpak lgi lawa n uniklaa bagi aku..

pete said...

awat depa xgadoh pon?
haha.
smart2.

z@!m said...

aku da tambat sekor2.. sebab tu diorg xgado.. haha

eh ape lgi ek kne perbaiki kat gambar ni??

anaifa said...

sendiri punya ke?? best nyee...

z@!m said...

eh eh toy tu ank sedare punye.. malu la da besor2 beli toy.. huhu

Related Posts with Thumbnails