Friday, April 1, 2011

Aquaria KLCC



Salam 1 Malaysia.. Harini aku nk share gambar2 mase kat aquaria
aku memang da lme nk pegi sini sebab aku mmg suke tgok ikan2 n seafood sea creatures..
tapi slalunye xkesampaian sebab member2 aku xmo pegi.. huhu
2ari lepas aku gi KLCC lepak2 ngan member.. xplan pon nk g aquaria ni..
kat sane, aku saje jek ajak diorg gi, tetibe diorg nak.. so tercapaila impian aku nk g aquaria sejak kecil ni.. huhu
tapitapi, camera xbawak!! huaaa.. nseb bek ade iphone 4
tapi gambar mmg xlawa lgsg laa.. dahla gelap... camera iphone je plak tu.. huaaa...











yep quality iphone 4 pye camera time gelap mmg xlawa..
next time nk pegi lgi bwk camera..  jomjom piung2 @aquaria cuti summer nnt.. hehe

roger n out!


C&C are always welc0me yaww..

8 comments:

✿nenek moden✿ said...

impian sejak kecik????hahahha..
aquaria ni dekat mana weh tempat dia? masuk kena bayar tak?

z@!m said...

ahahaha weh ang jgn wat lawak plak xtau aquaria tu pe.. haha
kat klcc lee.. malaysian rm35.. klo bwk student card rm3o jek.. gi la nekmo ngn kwn2.. bestla gak

✿nenek moden✿ said...

serius tak tau la gegeh...hahah..aku belum jalan2 kat cni aw..haha...pavi pun aku lom g..yg aku dok ulang...TS, masjid jamek, klcc(just p jalan..balik...haha), mid...tu saja sampai lenguh lutut...hahaha...aku bukan tau sgt apa yg de kat cni...xdak org nak tunjuk jalan...haha..len ar klu ang jadi pemandu pelancong aku...hehe

z@!m said...

time kt UM dlu pon slalu g mid ngn ts gak..ngan lowyat.. pavi xsempat.. masjid jamek sekali =P ahaha aku pon bukan org kl nak jadi pemandu pelancong ang.. xpe nnt aku blk bulan 7-9 jom gi dating.. hee

✿nenek moden✿ said...

ang ni kerap sgt aih balik mesia...huhu...masjid jamek 1x?? hahah...ang ni mmg tak menikmati masa betul ar...haha...7-9??? weh..time tu cuti sem la...mana aku ada kat cni...!!aku balik penang...huhu..kan cuti sem..4 bulan cuti weh..huhu...

z@!m said...

aih mnede kerap.. yg kalini punye balek pon xplan pon.. lari bajet kaw2 yaww.. haha.. mak aih best gile cuti 4bulan.. xdptlaa nk dating cmni... wuwuwuwu

✿nenek moden✿ said...

mentang2 la ang dok luar...sampai tak tau kat dalam....haila.....budak2 degree skunk ni cuti sem 4 bulan..sebab kerajaan nk galakkan student luar study sini...kiranyee...sama gak la kitaorg cuti mcm luar negara..hehhe... ngek! org pemalu mana leh dating ngn aku! haha

z@!m said...

melampau ni 4bulan.. ktorg 2bulan jek.. cisciss... haha.. alaa time dating tu aku wat2laa xmalu.. ahahaha

Related Posts with Thumbnails