Wednesday, March 2, 2011

My New 'Baby' & Korea


Halloo wassup everybody..
ingat x entry lepas aku ade cakap aku dapat 'baby' baru..
nak tau x ape?? haa ni laa die...

tadaaa...

Photobucket

Yep, speedlight SB-700 yaww... Akhirnye aku beli gak speedlight.. Dari dulu dok mengidam jek keje..
Puas hati aku!! haha.. ramai gak yang tanye murah ke speedlight kat Jepon ni..
hmmm aku rse xbnyk beze sgt dengan kat Mesia.. aku beli reger ¥32000
haa bpe ringgit tu korang convert la sniri ye.. hehe
SB-700 ni speedlight Nikon paling latest.. Suke? nak tau lebih lanjut pasal
speedlight ni? korang klik je SINI n SINI

Berbalek kepade tajuk, yeaahh aku akan pergi bercuti ke Korea minggu ni
5-13Mac yaww... esok ktorang start gerak gi Fukuoka
dari Fukuoka ke Korea naek feri.. ahaha jgn pandang bile dengar rendah feri, feri sini macam cruise beb!!




Kat Korea xtau la blh update ke x blog ni
kalau boleh nnt aku upload gmbr2 kat sane

thats all for today.. chow cincau~








C&C are always welc0me yaww..

16 comments:

Encik Luncai said...

aku pakai flash cap nissin je..huhu..

z@!m said...

uihh xtido lagi..
best x nissin?? sini xjumpe plak speedlight 3rd party ni

pete said...

org sana belagak.
xpakai cap murah2 ni.haha
apa2 pon,aku jeles sgt.huhu

z@!m said...

haha ko lek je pete. brand xpenting ecehh
ko pakai camera pe ek?

Encik Luncai said...

best x nissin?..nak tau best ke tak kite tukar.ko try nissin aku try nikon..haha

kamarukom said...

org gemuk kaye mmg slalu tamak..ngaaahahaha

Encik Luncai said...

kamarukom:sape org gemuk kaya tu?..aku pun gemuk!

Nida said...

wah..best..best..

Kak Nida dah setangah tahun beli Flash nikon ni.. tapi sampai laa ni tak pandai guna..kuangkuangkuang (sebab cik hubby duk dominasi)..

z@!m said...

luncai > haha tukar tros xmolaa

kamal > org gmok sehat walafiat. itam apa ada? haha

luncai lagi > gv me 5 geng gmok! haha

z@!m said...

kak nida > saya pon xrti lgi ni. haha
amboi laki bini maen dslr ke?

naqiah said...

sy xda kamera.. sob3.. :)

pete said...

aku nissin mount canon.
mmg xleh tukar2 la.
sbb tu aku jeles.haha

CouLeur de Chiqu3 said...

kck pon pakai nissin jer...dg tu je la cari rejeki....

✿nenek moden✿ said...

update la gambar selalu..aku mula suka tgk gambar kau amek..hehhe

z@!m said...

naqiah > xpe kamu pakai je ape yg ade.. camera hp pon ok je

pete > haha alaa nnt ade rezeki ko upgrade la.. hee

z@!m said...

chill > xpe gear xpenting.. janji skill.. ade sb7 pon xrti2 gune lgi ni.. huhu

nenek > wow mekaseh.. eh apsal xbleh nk bukak blog kamu? invited reader only yaww

Related Posts with Thumbnails