Wednesday, March 23, 2011

Korea Trip #3

hari ni hari ketige kat KL.. tapi xkuar jalan2 lagi.. 
dok rumah tlng mak jage cucu.. huhu
sian mak sakit kaki.. xbleh bnyak sgt gerak
nseb bek ade lappy ngn tenet abg.. so boleh la update2 blog upload2 gambar

Enjoy la gmbar2 kat bwh ni.. gmbr dari DSLR ade, iphone 4 pon ade


ni la makcik yg pandai cakap melayyu tu.. 
Photobucket
of kos la die org korea,  tpi sebab ramai org mlayu dtg kdai die bli souvenior, die pon blaja la sket2.. 
blakang die bnyk tmpal mesej2 org2 mlayu.. haha.. MAWI pon ade beb.. nampak signature die kt blkg tu??
 makcik tu ckp 3x mawi dtg beli souvenior kt sini yaww

Photobucket

Photobucket


Photobucket

**

next MyungDong.. hmm same jek mcm Petaling Street.. tapi banyak kedai branded la mcm 
ZARA, H&M dll.. macam kat Harajuku pon ade gak.. 

Photobucket

Photobucket

**

haa yg ni sbijik mcm pasar malam / pasar tani / pasar basah kat mesia.. Namdaemung... bnyk brg2 mura
mcm uptown pon ade gak.. haha..xcaye??  
tgokla gmbr2 bwh ni.. haaaa.. kat sini laa ramai orang beli brooch2 korea yang popular tu
berkualiti la pe la.. kalau nk tau nape brooch korea ni popular, jgn tye aku, tye org pompuan ye.. hehe
p/s: apsal kat korea ade jual brooch?? bkn diorg pakai tudung pon.. hmmm

Photobucket

Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket


kali ni bnyk sikit upload gambar.. tu pon ekceli bnyak lagi dalam simpanan.. huhu

P/S : oh yee.. sape2 yang soh follow balek link korang n yang dah pon follow photoblog ni, 
kadang2 ade blog yg restricted to invited reader only n kadang2 xde link ke blog korang..
so xblh nak bukak n follow la blog korang yg best tu... wuwuwu.. 
nanti korang tukarla setting ye.. =)


C&C are always welc0me yaww..

6 comments:

suhaidah said...

zaim, jeju island x pegi ke? mesti cantik kalau shoot kt sana.

zee ong said...

zaim, haha.silap.rasa macam gedik je panggil zaim tau..haha.



lu pegi trip korea tu berapa kos? berapa riban kena bawak? cite sikit..haha.

HATYCIKNUURUL said...

g sne stdy ke?,.hehe,.mne ole2 frm korea?,.adududu,suh tgk gmbr je,.ehehe

✿nenek moden✿ said...

jelesnyee aku..huhu....:) kau xde letak signature gak ke kat kedai tu?hahha

z@!m said...

suhaidah > tula org ckp lawa.. tapi jauh sgt so xsempat pegi

zee > dalam 3k memang boleh shopping gile2 kot.. hee

z@!m said...

hatyciknurul > eh eh xla.. study kat jepon.. g jalan2 je kat korea ni

nenek > haha gi la jalan2 kat korea gak.. kitorang letak gak sign ngan notes.. tpi lupe amek gambar.. huhu

Related Posts with Thumbnails