Saturday, February 26, 2011

Aku, Dia & Vintage Photo Contest


ahaha xde idea nk update ape..
so aku join jela contest aku, dia & vintage ni
mamat kamarukom yang wat contest ni sempai (senior) aku yaww
kat toyama ni la.. student tahun 4 beliau ni.. bulan dpan nk balek da.. sob3..
sedih aku die nk balek da.. ngan die laa aku slalu piung2..
even die ni sempai, tpi xkerek xpoyo
n slamber jek aku kutuk die hitam sebab.. sebab die hitam laa ahaks!

oh yee...tarikh luput contest ni lagi 10minit ekceli.. huhu..
yeeahh aku mmg suke wat keje last minute!! 
xmnang pon xpe laa janji sapot member.. 
oh yea, do check his blog kay.. pretty cool yaww..

so ni gmbar asal
Photobucket

dan ini gambar vintage.. (vintage ke ni?? haha)
One Step Forward

OK sblom korang gelak, bior aku explen.. ni first time okay aku test edit vintage ni..
baru tadi blaja kat youtube.. haha.. xpe laa step by step kan..


*aku tag org len pon cam xsempat, so xyahla kot.. hee*




C&C are always welc0me yaww..

13 comments:

SapixJauhari said...

gambar tapak kasut yang semart!!~

kamarukom said...

babi r pek! aku dh ckp jgn masuk...hahaha

Saving Huda said...

pepehhh!suka ketajamannyeww :)

z@!m said...

Sapix > haha bese la kasut Timberland tuu.. yg kanan ngn kiri tu murah jek.. haha

kamal > pedulik hape aku.. haha

Huda > euuww terimeww kasehhww~~ haha

zee ong said...

boooooooo!
kemain check kat youtube bagai XD hahakss. wa setuju ape yg kamal cakap!! woot woot!

z@!m said...

beselaa noobs.. kne la blaja kt youtube.. haha

pete said...

damn..smart gila vintage ni..
nak link youtube..
hehe

z@!m said...

opss sori lmbt.. nah
http://www.youtube.com/watch?v=6d9phuzpG18&feature=fvwrel

sarah abadan said...

zaim! mcm mane kite boleh baru nk berkawan kat dlm faceb0ok ni?! apsal2? eh ko kawan dgn bro kamal ni ea? eh ko balik bile? bak datang la sikit keychain2 jepun ke, pakwe jepun ke utk aku...kahkah

z@!m said...

sarah! eh eh da add ke lom ek kt fb??

aah bro kamal ni org gaji aku kt toyama ni.. ok tipu jek.. die senior aku kt sni. haha.. aku blek raye nnt.. keychain xda hal, pakwe tu ko carila sniri.. haha

Mama Kembar 3 said...

nice pic! dah macam shot advertisement pun ada... good luck!

Muhamad Firdaus Muhamad Khalid said...

pretty good...
ive done follow u...follow me back.huhu

Kerja Kosong said...

nice blog

Related Posts with Thumbnails