Wednesday, May 26, 2010

HDR?? pffttt

ni aku test pki software yg dakulala bg
kat Group Kami Penggemar Fotografi (eceh promote konon)
sbbkn first time n ak mmg xrti lgsg nk edit,
ak bior je software tu editkn tnpe ak tuka pape
ni r hasilnye.. HDR ke ni?? hak2


Image Hosted by ImageShack.us





haa gelak2.. cet!!




11 comments:

crystalzerosix said...

apa nak gelaknya zam...dah ok la ni...cuma main kan lebih sket pd tone warna dia kasi lebih plastik sket...:)

z@!m said...

Haa cmne tu ek?? Xri r. Hehe
ajrla... Wat tutorial ke.. Hee =)

adzuan aziz said...

software ape?

z@!m said...

Dynamic PhotoHDR v4.5

blh donlod kt sini

http://www.mediafire.com/?mazxmjk2mqk

xpon tkn r nme group Kami Penggemar Fotografi tu
ade lg diorg bg link2

adzuan aziz said...

cuba ko pakai photomatix.

ADMAL said...

kool...dimana ni??

z@!m said...

adzuan aziz > tu lg best ea? nnt aku try

ADMAL > hmm ak pon xtau pe nme tmpt nih.. tpi kat Ishikawa, Jepun la

adzuan aziz said...

penah jugak try,

salah satu nya gambar ni.tapi pas aku masuk photomatix aku touch up kat photoshop sket.

http://www.flickr.com/photos/adzuanaziz/4077630324/

tapi bese aku taram pakai photoshop je.

z@!m said...

woo smart2.. ni ko pki brpe gmbr?
photoshop ka.. nnt ak bljr.. mlm ni ade keje seizu plak.. mendoi2

ѼdakulalaѼ said...

semoga berjaya!!!
skali try x mencukupi...
hehe

z@!m said...

tol2..
usya r new post.. 2nd try

Related Posts with Thumbnails